Τι μπορεί να κάνει για εσάς το Nutrinet;

To Nutrinet αποτελεί ένα εργαλείο που είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει μια πολύπλευρη και ολοκληρωμένη διατροφική καθοδήγηση. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών υγείας με εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία. Ο στόχος του Nutrinet είναι να αξιολογήσει την διατροφική σας κατάσταση, να σας εκπαιδεύσει μέσω επιστημονικά τεκμηριωμένων πληροφοριών και οδηγιών και να σας δώσει αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια, τα θρεπτικά συστατικά και λοιπά δεδομένα μιας μερίδας των τροφών που καταναλώνετε. Το Nutrinet θα σας βοηθήσει να θέσετε και να κατακτήσετε στόχους που αφορούν καλύτερες διατροφικές συνήθειες που όταν συνδυαστούν με σωματική άσκηση, έχουν ως αποτέλεσμα την προαγωγή της υγείας και ευζωϊας σε όλα τα στάδια της ζωής σας!

Ελέγξτε την πρόοδο σας, παρακολουθήστε την ημερήσια πρόσληψη ενέργειας (θερμίδες) και θρεπτικών συστατικών μέσω του ημερολογίου διατροφής και ανακαλύψτε και άλλες εφαρμογές του προγράμματος!

Ξεκινήστε σήμερα!
Δημιουργείστε λογαριασμό ΔΩΡΕΑΝ και κάντε το πρώτο βήμα σε ένα πιο υγιή τρόπο ζωής. Αποκτήστε το δικό σας ημερολόγιο διατροφής και αφήστε τους ειδικούς να σας συμβουλεύσουν.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η διάρκεια και η ένταση της άσκησης παίζουν σημαντικό ρόλο για την φυσική κατάσταση και την υγεία! Βρείτε την ένταση της φυσικής δραστηριότητας σας, υπολογίστε πόσες θερμίδες καταναλώνετε κατά την διάρκεια της άσκησης σας και πολλά ακόμη στην "Σωματική Δραστηριότητα" 

Μεγάλη Βάση Τροφίμων

Το NutriNet προσφέρει γρήγορη, λεπτομερή και έγκυρη πληροφόρηση για μια μεγάλη ποικιλία φυσικών τροφίμων, συνταγών, διατροφικά προϊόντα, ροφήματα, ποτά, Τρόφιμα για Αθλητές, Τρόφιμα για Συγκεκριμένες Ομάδες (FSGs) (πχ. βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές, Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς) κτλ.

Χιλιάδες τρόφιμα στην βάση τροφίμων μας

Κάντε την άσκηση διασκέδαση!

Ο καθορισμός στόχων και η παρακολούθηση της προόδου σας, σας δινουν το κινητρο που χρειάζεστε για να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας

Τι μπορείτε να κάνετε με το Nutrinet;
Ανακαλύψτε τις ενεργειακές σας ανάγκες
Εκτιμήστε την κατάσταση θρέψης σας και τις ενεργειακές σας ανάγκες, θέστε τους στόχους σας για τη διατροφή και τη σωματική σας άσκηση, εισάγετε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών σας εξετάσεων και ελέγξτε την πρόοδο σας.
Αποκτήστε την έγκυρη πληροφόρηση που αναζητάτε από την ενημερωμένη βάση τροφίμων
Ελέγξτε τις θερμίδες, τις θρεπτικές ουσίες, τα συστατικά, λεπτομερείς πληροφορίες και ακόμη περισσότερα! Θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη καλύτερων διατροφικών επιλογών!
Ημερολόγιο Διατροφής: Παρακολουθήστε την καθημερινή σας πρόσληψη
Η παρακολούθηση της διαιτητικής πρόσληψης μέσω ημερολογίων καταγραφής τροφίμων έχει δειχθεί ότι βοηθάει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τις διαιτητικές τους συνήθειες, να εντοπίσουν προβλήματα στην διαιτητική τους συμπεριφορά, να ρυθμίσουν συνειδητά την πρόσληψη τροφής και να παρακολουθούν την πρόοδο τους.
Μείνετε συντονισμένοι με τη διατροφή σας οποιαδήποτε στιγμή
Δεν απαιτείται εγκατάσταση
Η ιστοσελίδα μας θα λειτουργήσει στο κινητό σας τηλέφωνο και το iPad.
Επιστημονικό Υπόβαθρο
Εκτίμηση κατάστασης θρέψης
Προσωπικό Ημερολόγιο Διατροφής